Her er BM Auto - BM Auto

Besøg også vores andre webshops: Dansk Farve Shop - Dansk Auto Shop

Brugte kvalitets biler til nettopris og værksted billigere end de fleste.


BM Auto Mjang, er beliggende i naturskønne områder, på øen Als i Sønderjylland, hvor der kun er få minutters kørsel fra kommunebyen Sønderborg.

På værkstedet kan I få lavet service og reparationer på bilen. I kan også få en udskiftning af gearkasse på jeres bil eller varebil, hos BM Auto. 

Tag på tur eller café


Lav eventuelt en tur ud af jeres næste service på bilen. Kom om morgenen og få en gratis kundebil. Så kan I køre en tur rundt i området. Vi ligger meget tæt på bl.a. Augustenborg og Sydals samt halvøen Kegnæs.
Eller tag en tur i den 740 hektar store Nørreskoven på østkysten af Als, lige ud til Lillebælt. Nørreskoven er 9 km lang og er dermed en af Danmarks lænste kystskove. Der er over 80 fortidsminder i skoven. 

Nabobyen Augustenborg, der er en havneby på Als, ligger kun små 7-8 km nordøst for Sønderborg. 
Her kan I gå en skøn tur, samt evt. tage madkurven med, i den smukke slotspark ved Augustenborg Slot og nyde udsigten over indsejlingen til havnen. I parken findes også H. C. Andersens Lind, der vidner om tiden, hvor eventyrdigteren gæstede hoffet i Augustenborg. 
Der er også spændende rokokko huse at opleve i den hyggelige by. 

Skal I spise frokost, er der flere caféer i lokalområdet, hvoraf nogle har sæsonåben. 
Besøg evt. den gamle færgehavn i Mommark på Sydals, hvor der er en dejlig strand og smuk udsigt over Lillebælt fra den lokale café/restaurant på havnen. 

Kig dig rundt på vores hjemmeside, og skab selv et overblik over din næste værkstedsregning, eller se vores udvalg af brugte kvalitetsbiler. Vi driver også virksomheden Dansk Auto Shop, som er specialister i gearkasser til både private og erhverv. 
Hold dig ikke tilbage med spørgsmål. Ring eller skriv og vi finder somregel altid en løsning på din opgave.