Handelsbetingelser værksted - BM Auto

Vilkår og Betingelser

 

Persondatapolitik

For at du kan lave en booking, eller bede om et tilbud, på BM Auto Mjang har vi brug for følgende oplysninger:

 

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Bilmærke
  • Registreringsnummer

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne registrere din booking korrekt eller udfærdige et tilbud til dig.

Personoplysningerne registreres hos BM Auto Mjang og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte i BM Auto Mjang har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige for BM Auto Mjang er Børge Møller

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til BM Auto Mjang videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BM Auto Mjang har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BM Auto Mjang via e-mail auto.mjang@mail.dk

 

Cookies

På BM Auto Mjang anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på BM Auto Mjang hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Log-statistikken anvendes kun med det formål, at optimere BM Auto Mjang

 

Betalingsbetingelser hos BM Auto Mjang

Når du har din bil til service eller reparation på BM Auto Mjang’s værksted, så foregår betalingen kontant ved afhentning af bilen.

Vi modtager Visa/Dankort

Det er selvfølgelig også muligt at betale med MobilePay, men af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed, tager vi helst ikke imod kontanter.

Autoplus Kontokort - for dig der ønsker luft i biløkonomien

Få et Autoplus værkstedskort og del dine betalinger op. Lån op til 60.000 kr.  

Altid løbende mdr + 30 dage derefter tilbyder vi op til 12 måneders rentefri finansiering og op til 48 måneders lav rente finansiering.        

Garanti hos BM Auto Mjang

Garantien er i henhold til købeloven.

Benyttelse af 100% fabriksgaranti

For at benytte dig af vores koncept ”100% fabriksgaranti, ellers betaler vi”, er det en betingelse at importøren afviser en garantisag på grundlag af et arbejde som er udført hos BM Auto Mjang

For at gøre brug af BM Auto Mjang dækning, skal garantiarbejdet, efter afvisning af garantisag hos importøren, udføres af BM Auto Mjang’s egen værksted

Det vil sige at BM Auto Mjang betaler ikke for garantiarbejde udført på andre værksteder eller garantiarbejde opstået som følge af arbejde udført på andre værksteder.

 

Kulance hos BM Auto Mjang

BM Auto Mjang kan ikke holdes ansvarlig for manglende kulancedækninger, hvis der opstår fejl på din bil efter fabriksgarantien er udløbet, og bilen er blevet serviceret hos BM Auto Mjang

Kulancen er et tilbud som, nogle autoriserede værksteder giver på specifikke fejl på nyere biler, som er uden for fabriksgarantien. 

 

Hybrid og Elbiler

Vi kan ikke garantere fabriksgaranti og laver ikke service iflg. servicebogen på hybrid og elbiler.

 

Reklamations betingelser

Har du en reklamation på en reservedel der er udskiftet hos BM Auto Mjang er det vigtigt at du henvender dig hurtigst muligt og helst indenfor 24 timer, på vores værksted.

Grunden til dette er at fortsat kørsel med en defekt del kan forårsage yderligere skader på bil og motor.

Husk derfor at henvende dig til os med det samme du opdager en fejl.

 

Rabatter hos BM Auto Mjang

Hos BM Auto Mjang har vi ofte forskellige specialrabatter, som f.eks. pensionistrabat.

Disse specialrabatter kan ikke kombineres med andre rabatter.

Kort sagt kan man kun få rabatten et sted fra.

Værkstedspriser og rabatter

Vi importer reservedele fra andre EU lande til vores webshop, vi kan derfor tilbyde 20 – 40% billigere priser end de fleste andre værksteder, ved online bestilling.

Klage vejledning

Som forbruger kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup eller via nævnets hjemmeside, over køb og reparation af biler. Derudover kan forbrugere klage til forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby eller via nævnets hjemmeside: forbrug.dk over køb af udstyr eller tilbehør til biler.

 


Opret dig som bruger på BM AUTO MJANG

Eller kontakt os på:

Tlf.: +45 74415856

Mail: auto.mjang@mail.dk