Service på nye biler - BM Auto

Besøg også vores andre webshops: Dansk Farve Shop - Dansk Auto Shop

Service på nye biler.


Friheden til selv at vælge værksted.

Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på vores værksted, i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos BM AUTO servicerer og reparerer vi bilen, efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.
Reservedele og biltekniske data.

På vores værksted bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Der udover får du 3 års garanti på reservedelene. Vi har adgang til biltekniske data, så du er sikret, at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver, for at fabriksgarantien kan opretholdes.

Dokumentation for udført arbejde.

For at bevare fabriksgarantien, skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos BM Auto sørger vi for at stemple dit servicehæfte, samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført i følge fabrikkens forskrifter, samt en udspecificeret faktura.

*
Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen, læs også Forbrugerombudsmandens afgørelse i den såkaldte Nissan sag ved at klikke HER.


Opret dig som bruger på BM AUTO MJANG

Eller kontakt os på:

Tlf.: +45 40276856

Mail: auto.mjang@mail.dk